Patek Philippes senaste releaser Gå med i Watches & Wonders 2023

Patek Philippe utforskar toppmodern design och komplex rörelseteknik och firar Watches & Wonders 2023 genom att avslöja ett varierat urval av nya lyxklockor. Även om vi alla är vana vid modeller som Nautilus, är den berömda schweiziska urmakaren stolt över att lyfta fram sina Grand Complication och Complication-kollektioner med uppdateringar av Grand Master Chime, Calatrava och Aquanaut. Från hisnande handmålade urtavlor till vackra ädelstensbelagda ramar, årets noggrant kurerade utställning av Patek Philippe-klockor från 2023 kommer att entusiasmera både samlare och entusiaster.


Idén med Grand Complications går tillbaka till Patek Philippes ödmjuka början som en urmakare som utmanar sig själv att tänja på designens gränser. Matchande bitar med mer än 20 komplikationer, fortsätter varumärket att se framgång i sin strategi eftersom historiska exempel ger bra resultat i de sju figurerna på auktioner runt om i världen. I år utökar Patek Philippe sitt sortiment med två varianter av den dubbelsidiga 6300 Grand Master Chime, en platina 5316 Minute Repeater, en vitguld 5531 World Time Minute Repeater och en 5178 Minute Repeater med en flinquéblå Grand Feu emalj urtavla. Med hjälp av en kombination av ädelmetaller och intrikata urtavlor, utrustar Patek Philippe varje exklusiv pjäs med klockor av hög kaliber som utför precision och noggrannhet i deras mångfald av funktioner.


Genom att kombinera de bästa egenskaperna hos Patek Philippes innovativa teknologi, löser komplikationskategorin en rad uppgifter specialiserade för piloter och världsresenärer. Patek Philippe utökar sitt sortiment av reseklockor med den nya roséguld Calatrava 5224 24-timmars display, två vitguld 5924 Flyback kronografer och en roséguld 5905 Flyback kronograf med årskalender. Patek Philippes kreativa proffs lyssnar på feedback från sina passionerade kunder genom att erbjuda 2023-versionerna i hisnande grå, blå och gröna urtavlor. Patek Philippe lägger till komfort genom att utrusta de nya modellerna med unika läderremmar som matchar stilen på boetten och urtavlan.


Den sportinspirerade Calatrava-kollektionen fick också design- och kaliberförbättringar från Patek Philippe, med tre nya vita guldvarianter. Förbättrad med ebenholtssvarta urtavlor med tre typer av finish, varje Calatrava sticker ut med röda, gula och ljusblå accenter. I hjärtat av det helpolerade vitguldsväskan slår den självuppdragande kalibern 26-330 SC med datumet klockan 3 och en stoppsekund. Kolvävsmönstret på urtavlan replikeras på kalvläderremmen, som också har ett innerfoder för att matcha färgvalet på Calatrava.


Slutligen hyllar Patek Philippe sina marininspirerade sportmodeller genom att återuppfinna Aquanaut i tre fantastiska roséguldversioner. Aquanaut 5968R kronograf kombinerar en levande sunburst brun urtavla med den självuppdragande flyback kronografen, som indikerar central kronograf sekunder på en perfekt placerad subdial. Aquanaut Luce-kollektionen sticker ut som damkollektionen för 2023. Den moderna stilen på 5261R Annual Calendar använder en blågrå urtavla och en kompositrem med ett Aquanaut-mönster. 5268/200R-versionen får sitt lyxiga utseende från en polerad ram med en rad med 48 diamanter.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *