Mercedes-Benz GLS 2024 har ett nytt utseende och nya funktioner

Den imponerande storleken, lyxen och utrymmet för upp till sju passagerare har gjort Mercedes-Benz GLS till en favorit bland den lyxiga SUV-publiken i flera år. Med en grupp uppdateringar för 2024 års modell har Mercedes-Benz fräschat upp GLS, och ser till att den framhäver dess många kvaliteter och funktioner, särskilt i en tid då lyx-SUV-segmentet är ett av de mest konkurrenskraftiga i hela bilvärlden. Uppdateringar finns över hela modellsortimentet, även inklusive Maybach- och AMG-modellerna av GLS, med de nyligen uppdaterade fordonen som förväntas anlända till återförsäljare senare i år.

Nya läderklädselfärger och inredningsfinish ökar lyxfaktorn, med MANUFAKTUR Piano Lacquer Flowing Lines-alternativet som går från en exklusiv Maybach till tillgänglig för GLS familj av modeller. På insidan finns också Mercedes-Benz senaste MBUX-system, samt ett terrängläge som erbjuder en 360-kameravy och en ”transparent huv”-funktion för att hjälpa till att navigera vad som finns under fordonet. Modellen Mercedes-Maybach får en ny vadderad läderklädsel för att bland annat ta lyxfaktorn till ännu högre höjder.

För prestandaentusiaster är den mest spännande GLS-modellen Mercedes-AMG GLS 63, som för 2024 har en uppfräschad design, nya lackfärger, nya interiördetaljer och en mjukvaruuppdatering som hjälper till att förbättra dynamik och hantering för en mer stabil, självsäker prestanda -orienterad körning. . Med lyx, prestanda, utrymme och massor av stil, det nya Mercedes-Benz GLS-sortimentet är redo att fortsätta att vara en av de bästa lyx-SUV:arna som finns tillgängliga för 2024 års modell.

Se alla Mercedes-Benz GLS till salu

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *