Keith Urbans tidigare Pagani Huayra 2014 är till salu

Pagani Huayra, som presenterades i början av 2015 som efterföljaren till Zonda, är den italienska biltillverkarens andra produktionsbil. Med endast 100 coupéer och 100 roadsters tillverkade är den fortfarande sällsynt även bland andra hyperbilar i begränsad upplaga. Dagens fordon är en 2014-modell som tidigare ägdes av countrymusikstjärnan Keith Urban, även den visas på Jay Lenos Garageäven om den felaktigt hette 2011.

Det här exemplet har en mörkblå exteriör med blåtonad kolfiber och en kontrasterande insida i beige och svart läder. Eftersom det är en Pagani fortsätter kolfiberarbetet in i interiören, där mittkonsolen och instrumentbrädan i denna bil också har det lätta materialet.

Denna Huayra åker på en uppsättning anpassade ANRKY center-lock hjul och har applicerad lackskyddsfilm. Den är för närvarande till salu på Chicago Motor Cars och har bara 6 457 miles på den. Försäljningen inkluderar original däckreparationssats, fabrikshjul, Pagani-bagage, ägarmanualer, manualer och två fjärrkontroller för fordonet.

Klicka på länken nedan för mer information om denna sällsynta hyperbil och hela listan och bilder.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *