Hur man köper Philipp Plein x Mansory G-Wagon

Med var och en av sina många mönster har modefanatikern Philipp Plein en otroligt framstående estetik. En sak som alla är överens om när det kommer till den berömda designern är att hans fullfjädrade, djärva inställning till lyx är något som alltid fångar och fångar uppmärksamhet, som Mercedes-Benz G-Klass gör i bilvärlden. Oavsett om det är på en livlig gata eller där det är ojämförligt offroad, har den omisskännliga SUV:n blivit en popkultursymbol för bilglamour.

Men vad händer när du kombinerar de två, med hjälp av en anpassningsspecialist känd för sin förmåga att förvandla befintliga bilmästerverk till något nytt och unikt? Svaret: Mansory Philipp Plein ”Star Trooper” Mercedes-AMG G 63. För bilentusiasten som vill ha något unikt och vågat, och som få andra fordon som finns, kan dessa löjliga G-Wagons till salu bara vara sättet att göra bara det. Mansory-karossen ger en sportig kant till den fyrkantiga siluetten av G-klassen, medan Philipp Plein-inspirerade detaljer inkluderar en camo-exteriör, enorma hjul och Philipp Plein-logotyper genomgående.

Interiören framkallar de stjärnor som nämns i namnet genom användningen av Philipp Plein signaturdubbar och belysning i inklädnaden, och More Philipp Plein-logotyperna fortsätter att påminna ägaren om den kreativa anda som är ansvarig för denna vilda bil. Endast 20 av dessa fantastiska lyxsuvar tillverkades någonsin, och om du vill veta hur man köper Mansory x Philipp Plein ”Star Trooper” Mercedes-AMG G 63 och andra lika sällsynta bilar, är duPont REGISTRY platsen. Specialiserat på lyxbilar och exotiska bilar, såväl som bilrariteter och legender, är detta platsen att leta efter nischade och unika fordon som dessa. Klicka nedan för att se annonser med mer information.


2022 Mansory x Philipp Plein ”Star Trooper” Mercedes-AMG G 63

Se pris och erbjudande


Philipp Plein x Mansory G-Wagon

2021 Mansory x Philipp Plein ”Star Trooper” Mercedes-AMG G 63

Visa lista


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *