Cybertruck fast i pölen? Ford, Jeep till undsättning

En förare i Texas är på en Tesla Cyber ​​​​Truck fast i leran bredvid en Jeep Wrangler och Ford Super Duty.

Lägg upp en video på TwitterStephanie Fischer säger att hon körde på en lantlig väg i Texas när hon såg den ganska stora uteplatsen stannade i leran.

Videon – även om den är väldigt skakig – visar lastbilen på sidan av vägen, lätt nedsänkt i leran med flera personer i närheten.

Skeptiska Tesla-entusiaster ifrågasatte videon, men Ms Fischer publicerade senare bilder på den leriga vägkanten fylld med däckmärken och vattenpölar.

Det är oklart hur fordonet tagit sig ur vattenpölen. Teslas traditionellt högljudda vd Elon Musk har ännu inte svarat på inlägget.

Flera Cybertruck-prototyper har spionerats inför produktion som börjar senare i år, och företaget säger att de första leveranserna av elbilen är planerade till tredje kvartalet 2023.

Innan specifikationerna för sin Cybertruck tas bort online 2021, sa Tesla att den kommande elektriska enheten skulle erbjudas i varianter med enkelmotor, bakhjulsdrift, fyrhjulsdrift och två- och tremotorsdrift.

Det tremotoriga AWD-alternativet annonserades med en påstådd räckvidd på 500 miles (800 km), dragkapacitet på 14 000 lb (6 400 kg) och en påstådd tid på 0–60 mph (96,6 km/h) på 2,9 sekunder.

Cybertrucken ska enligt uppgift väga mellan 5 000 och 6 000 pund (2,2 ton – 2,7 ton). För sammanhanget väger en Ram 3500 Laramie drygt 3,5 ton.

MER: Allt Tesla Cybertruck

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *