BRABUS presenterar sin nya högpresterande SUV 900 Superblack

BRABUS är en världsberömd tysk biltillverkare och tuningföretag, specialiserat på att modifiera och förbättra lyxbilar av högsta klass, främst Mercedes-Benz. Genom att utöka det nuvarande sortimentet med de senaste och mest eftertraktade sportbilarna i branschen, BRABUS presenterar stolt den helt nya lyxsuven 900 Superblack. Den nya BRABUS 900 Superblack är baserad på Mercedes-AMG GLS 63 4MATIC+ och har stora uppgraderingar för att göra den till en allsidig konkurrent.

Utsidan av BRABUS 900 Superblack visar en smygliknande högblank svart finish med skugggrå glasering applicerad på alla trimdelar som kommer i krom på basfordonet. Synliga kolfiberelement förstärker utseendet på GLS 63:s aerodynamiska komponenter, såsom främre och bakre splitter, hjulhus, sidokjolar och bakspoiler. De smidda BRABUS Monoblock Z ”PLATINUM EDITION” 24-tumshjulen har samma svarta färgschema för att matcha den aggressiva stilen.

BRABUS 900 Super Black M-AMG GLS 63_Studio (31)

Inuti har BRABUS helt förvandlat interiören till en Mercedes-AMG racerbil. Den interna möbelaffären skapade en exklusiv och bekväm BRABUS MASTERPIECE-interiör för den nya superbilen, tillverkad med perfekt hantverk och precision. Interiören domineras av mjukt svart läder med diamantsömmar, kompletterat med Alcantara. Tillsammans med den blanka kolfiberfinishen presenterar cockpiten på BRABUS 900 Superblack sina kontroller i frostat Shadow Grey-glas.

BRABUS 900 Super Black M-AMG GLS 63 Outdoor_2 (149)

Under huven på 900 Superblack finns BRABUS ROCKET 900 V8 dubbelturbomotorn, som ökar cylindervolymen från 3 982 cc till 4 407 cc. Den trimmade drivlinan producerar 900 maximala hästkrafter och 922 lb-ft vridmoment till alla fyra hjulen. BRABUS skapar ett helt nytt avgasljud med hjälp av ett anpassat avgassystem som använder stuprör av hög kvalitet. Beroende på vald däck-/hjulkombination är toppfarten elektroniskt begränsad till 300 eller 320 km/h. Den helt nya BRABUS 900 Superblack är för närvarande tillgänglig för konfiguration via BRABUS. Se det aktuella sortimentet av BRABUS till salu på duPont REGISTRY genom att klicka på länken nedan.

Se hela BRABUS-inventeringen

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *