Al Capones personliga skottsäkra 1928 Cadillac är till salu

Celebrity Cars Las Vegas har ett extraordinärt utbud för både bilentusiaster och historiefantaster: Al Capones personliga 1928 Cadillac Series 341-A, ett legendariskt fordon med ett rikt och spännande förflutet. Utrustad med skottsäkra funktioner, är denna vintage Cadillac nu till salu och kommer med en mängd dokumentation som spårar dess historia tillbaka till 1932.

En av de mest spännande aspekterna av detta fordon är dess status som en av de första pansarbilarna som någonsin byggts. Fönstren är gjorda av skottsäkert plexiglas vilket ger större säkerhet och trygghet. Särskilt bakrutan är designad att falla ned, vilket ger en strategisk öppning för användning av maskingevär, vilket bidrar till bilens fascinerande historia.

Härkomsten av denna Cadillac är väldokumenterad, med flera album som visar dess obrutna historia sedan 1932. Tidslinjen har noggrant sammanställts från en mängd olika källor, inklusive tidningar, IRS, information från den andra kända ägarens familj och till och med ett ögonvittne till bilens utveckling. Denna historiska dokumentation lägger till ett lager av autenticitet och intriger till fordonet, vilket gör det till en sann del av amerikansk historia på hjul.

Att äga Al Capones personliga Cadillac från 1928 är inte bara en unik möjlighet att äga en sällsynt och ikonisk bil, utan också en chans att äga en del av den ökända gangsterns arv. Bilens koppling till den ökända Al Capone, en framstående figur inom amerikansk organiserad brottslighet under förbudstiden, bidrar till dess lockelse och mystik. Detta unika och historiska fordon kommer säkerligen att bli en uppskattad ägodel för alla kräsna samlare eller historiefantaster.

Missa inte detta sällsynta tillfälle att äga en bit av det förflutna med detta ikoniska och legendariska fordon.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *