598 miles Argento Nurburgring 2011 Ferrari 599 GTO till salu

Ferrari 599 GTO debuterade ursprungligen 2010 som en högpresterande sportbil i begränsad upplaga. Med en topphastighet på 330 km/h och en 0-100 km/h-tid på 3,3 sekunder är 599 GTO en av de snabbaste och mest kraftfulla italienska ställningshästarna som någonsin byggts. Utvecklad med hjälp av avancerad teknik och material, inklusive en hel kolfiberkropp, ansågs den vara det ultimata uttrycket för 599-serien. Endast 599 exemplar producerades, vilket gör den till en sällsynt och mycket eftertraktad modell bland Ferrari-entusiaster. De passionerade proffsen av Scottsdale Ferrari presenterar stolt denna obefläckade 2011 Ferrari 599 GTO.

Denna 599 GTO är en av de finaste Ferraris med frontmotorer som någonsin byggts och har en klassisk Argento Nürburgring-finish. Exteriören inkluderar också en livlig gul horisontell huvrand och vita racingbubblor för att fullborda den race-inspirerade looken. Den här konfigurationen är subtilt fantastisk med dolda detaljer och har en uppsättning matchande gula bromsok som sitter bakom grå fabrikssporthjul.

Inuti den oklanderligt underhållna kabinen visar interiören upp en blygsam svart läder- och alacantara-design med extra röda kontrastsömmar. Förutom ett par skopsäten i Daytona-stil innehåller 599 GTO även andra motorsportalternativ som metallgolv, Ferrari-telemetri och en passagerarmonterad brandsläckare. Matt kolfiber täcker alla framträdande trimområden, såsom instrumentbrädan, sportratten och mittkonsolen. Ferrari 599 GTO kommer också med ett matchande 5-delat alcantara-bagageset för att matcha interiören.

599 GTO drar kraft från en 5,9L naturligt aspirerad V12 i mitten fram, som producerar över 656 hästkrafter och 459 lb-ft vridmoment. En F1-supersnabb 6-växlad automatisk växellåda klarar den enorma kraften hos den 12-cylindriga. Denna enastående 2011 Scottsdale Ferrari 599 GTO har bara 598 miles på sig och är för närvarande till salu på duPont REGISTRY genom att klicka på länken nedan.

Se pris och erbjudande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *