1

1968 Ford Mustang Cabriolet med modern makeover till salu

Om 1968 Ford Mustang cabriolet har funnits på din hinklista, kommer du gärna att veta att den är till salu. Den 1968 Ford Mustang Retro cabriolet är en klassisk skönhet som har genomgått en anmärkningsvärd förvandling. Efter en fyra års översyn från grunden är den här bilen en syn att skåda med bara 400 miles på sin nya fabriksmotor Coyote 5.0 Generation II med 428 hästkrafter.

För att fullborda retrolooken är bilen klädd i en Mustang to Fear Eleanor bodykit, känd för sin snygga design och aggressiva stil. TCI-fjädringssatsen stödjer kroppen och ger en smidig och bekväm körning, medan interiören är sakkunnigt utformad av TMI.

Denna Mustang har också flera uppgraderingar, inklusive Wilwood 4-kolvsbromsar, vintage luftkonditionering och helt nytt klart fönsterglas med tonade rutor. Plainless Wire gav nya ledningsnät till bilen, medan ett Aero Motive-bränslesystem med flätade bränsleledningar i rostfritt stål ger jämn och konsekvent kraftleverans.

3

Förutom de ovan nämnda uppgraderingarna har denna 1968 Ford Mustang Retro cabriolet också flera andra förbättringar. Ididit-rattstången ger förbättrad styrprecision och lyhördhet, medan en ny reviderad 4-växlad AOD-växellåda ger mjuk, pålitlig växling.

För att ytterligare förbättra bilens prestanda har en ny bakre differential och axlar med 3,83 växlar installerats. Denna inställning ger förbättrad acceleration och övergripande prestanda, vilket ger en mer spännande körupplevelse.

Utseendet på Mustangen har också förbättrats med tillägget av 18×7 framhjul och 19×9 bakhjul. Dessa kombineras med Michelin-däck, som ger utmärkt grepp och hantering, även i snäva kurvor eller i höga hastigheter.

5
6
7

Varje mutter och bult i denna Mustang är helt ny, vilket bidrar till bilens övergripande kvalitet och tillförlitlighet. Sammantaget har uppgraderingarna till denna 1968 Ford Mustang Retro cabriolet avsevärt förbättrat prestanda, hantering och utseende.

Den här bilen kommer säkerligen att vända huvudena och göra sin lyckliga nya ägare glad. 1968 Ford Mustang Retro cabriolet är en riktig klassiker som har återställts till sin fulla glans med den senaste tekniken och förstklassigt hantverk. Missa inte din chans att äga denna unika och imponerande bil.

Se pris och erbjudande online


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *