2020 Ford GT in Carbon Black

184-Mile 2020 Ford GT i kolsvart till salu

Galpin Motors är stolta över att kunna erbjuda en oklanderligt underhållen 2020 Ford GT i kolsvart, utrustad med röda bromsok, 5-punktsselar och kolsvarta ränder. Det här fordonet har bara haft en tidigare ägare, en samlare som förvarade det i ett luftkonditionerat rum, och har bara rest 184 miles.

Ford GT är höjdpunkten inom bilteknik och representerar tillverkarens orubbliga engagemang för excellens. Den har exceptionella prestandaegenskaper, inklusive förmågan att accelerera från 0 till 100 km/h på mindre än 3 sekunder och nå en topphastighet på över 350 km/h. Denna speciella GTchassinummer L094, är en begränsad upplaga av Carbon Series-modell, tillgänglig exklusivt för utvalda Ford-kunder.

GT drivs av en mellanmonterad 3,5-liters EcoBoost V6 biturbomotor som producerar imponerande 660 hk, upp från förra årets 647 hk. Motorn är kopplad till en 7-växlad automatisk växellåda med dubbelkoppling, vilket säkerställer smidig och effektiv kraftförsörjning.

Med en produktionsserie begränsad till bara 50 enheter i Carbon Series är varje GT ett unikt och sällsynt fynd, vilket gör det till en exceptionell investeringsmöjlighet för kräsna köpare.

Se pris och erbjudande


Om Galpin Motors:

På Galpin Motors är vi stolta över vårt orubbliga engagemang för att ge våra kunder exceptionell service, kvalitet och värde. Vårt rykte för pålitlighet har gett oss våra kunders lojalitet, där 92 % av dem är återkommande köpare, hänvisade av andra eller kommer till oss baserat på vårt utmärkta rykte.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *