1 600 hk 2021 Koenigsegg Jesko Absolut hyperbil till salu

Koenigsegg Jesko tillkännagavs först 2019 och visades upp på bilsalongen i Genève och blev snabbt en av de mest efterlängtade hyperbilssläppen någonsin. Uppkallad efter fadern till företagets grundare, Christian von Koenigsegg, tar Jesko stolt titeln som efterträdare till den ikoniska Agera RS. Den exklusiva hyperbilen är en del av en begränsad produktionsserie på 125 enheter från Koenigsegg, med specifikationer som sträcker sig från $40 till $50 miljoner och monteras för hand varje år. Detta är livets möjlighet för en lycklig bilsamlare, proffsen McLarenCharlotte är stolta över att presentera denna otroliga 2021 Koenigsegg Jesko Absolut som en del av sitt lager av nya och begagnade exotiska bilar.

På utsidan har den hotfulla spårnärvaron av denna Koenigsegg Jesko Absolut en subtil ljusgrå fabriksfinish som accentuerar de aerodynamiska karosslinjerna. Exponerad kolfiber framhäver nyckelkomponenterna i Jesko, inklusive den främre läppen, skärmribbor, sidokjolar, speglar, bakre diffusor och huv ”hajfena” spoilers. Det starka men ändå lätta materialet är till och med inkorporerat i hjuldesignen, som använder massiva aero-skivor på bakhjulen för optimal aerodynamik. Med en form och hållning redo för vilken racerbana som helst, ser Koenigsegg Jesko Absolut ut som om den når toppfart när den står still.

Bakom Koenigseggs ikoniska dörrar i dihedral-stil avslöjar Jesko Absolut en subtil förarfokuserad interiör i svart läder och Alcantara. Koenigsegg tappar oönskad vikt genom att använda exponerade kolfiber och material som titan genom hela finishen, vilket säkerställer höghastighetsstyrka samtidigt som det skapar det perfekta kraft-till-vikt-förhållandet. Onödigt att säga att alla som har turen att ta plats i Koenigsegg Jesko Absolut kommer att njuta av den ultimata åkturen.

Jesko Absolut är fortfarande en av Koenigseggs mest kraftfulla hyperbilskapelser tack vare sin 5,0L dubbelturboladdade V8-motor. Den kraftfulla drivlinan är ansvarig för att generera över 1 280 hk på pumpgas och otroliga 1 600 hk på E85-bränsle. En 9-växlad lättväxlad växellåda lyckas lansera Jesko Absolut från 0 till 100 km/h på bara 2,5 sekunder. Denna 2021 Koenigsegg Jesko Absolut från McLaren Charlotte är för närvarande till salu på duPont REGISTRY genom att klicka på länken nedan.

Se pris och erbjudande

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *